Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ozljeda najboljeg strijelca Clippersa

Najbolji strijelac Los Angeles Clippersa ove sezone, Eric Gordon nije nastupio na utakmici protiv Dallas Mavericksa zbog ozljede koja bi ga mogla zadržati izvan parketa na dulje razdoblje.

Sinoæ su Clippersi u Dallasu izgubili rezultatom 112-105 te se vidjelo da im je nedostajao Gordon koji bi sa svojih 20-ak poena možda i presudio na stranu Clippersa. No on se ozlijedio prošlu subotu, kada su Clippersi kod kuæe pobijedili Golden State Warriorse.

Zbog te ozlijede nije putovao u Dallas nego je ostao u Los Angelesu zbog dodatnih lijeènièkih pregleda. Ozlijedio je desni zglob na ruci te se sumnja i u pucanje ligamenata istog zgloba. Ukoliko bi se uspostavilo da je došlo do napuknuæa ligamenata, Gordon bi se na parket mogao vratiti tek nakon All-Star vikenda èiji æe vrhunac biti 20. veljaèe kada se igra All-Star utakmica u ‘njegovom’ Los Angelesu.

Ukoliko nije došlo do pucanja ligamenata, svejedno se oèekuje odreðeno izbivanje s parketa kako bi se ozljeda zalijeèila. Lijeènici Clippersa u najoptimistiènijim predviðanjima vide povratak Gordona za oko 2 do 3 tjedna.

Ovo je veliki udarac za Clipperse koji su u ovu sezonu krenuli nešto lošije, no izgleda da su posložili ‘kockice’ u momèadi te poèinju ostvarivati sve bolje rezultate. Prije utakmice sa Dallasom, ostvarili su 7 pobjeda u posljednjih 9 susreta. Inaèe, Gordon je ove sezone prosjeèno po utakmici postizao 24,1 poen uz 4,5 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE