Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ozlijeđeni Beno Udrih, Larry Nance, Omer Asik i Stanley Johnson

Ponovno loše vijesti za Miami Heat – za slovenskog razigravača Benu Udriha sezona je završena zbog operacije desnog stopala. To može donijeti jako puno problema ekipi s Floride jer je Tyler Johnson zbog operacije ramena već neko vrijeme van parketa, dok su Briana Robertsa razmijenili u Portland Trail Blazerse. Miami je ostao na jednom playmakeru, Udrihovu sunarodnjaku Goranu Dragiću i ostaje nam za vidjeti što će trener Erik Spoelstra poduzeti s obzirom na to da Dragić na toj poziciji ne može sam do kraja sezone.

I novak Los Angeles Lakersa Larry Nance Jr. je možda završio svoju sezonu. Sin prvog pobjednika NBA Slam Dunk Contesta već neko vrijeme osjeća bolove u desnom koljenu, zbog koje je propustio jedan dio utakmica prije All-Star stanke. Uprava Lakersa smatra da bi najbolja odluka za Nancea bila odmor od natjecateljskih utakmica do kraja sezone, s obzirom na to da su posljednji na Zapadu i ovu sezonu više ne mogu spasiti, dok bi Nance vrlo vjerojatno do kraja zaliječio svoje koljeno i izbjegao operaciju.

Centar New Orleans Pelicansa Omer Asik propustit će naredna dva tjedna zbog ozljede desnog gležnja. Turčin je ove sezone starter Pelicansa, ali njegove igre nisu ni sjena onih koje je pružao pred nekoliko godina u dresu Houston Rocketsa.

Dva tjedna bi trebao propustiti i mladi krilni igrač Detroit Pistonsa Stanley Johnson, kojemu su liječnici dijagnosticirali iščašenje ramena. Pistonsi su jako dobro otvorili sezonu, no sada su se našli u ozbiljnim problemima zbog ozljeda i silnih razmjena (uspješnih i neuspješnih) u zadnje vrijeme i ostaje nam za vidjeti kako će trener Stan van Gundy izgurati sezonu s ovako kratkom klupom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE