Thursday, May 2, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ozlijeđeni Jabari Parker i Robin Lopez

Jabari Parker se ozlijedio u utakmici u kojoj su njegovi Milwaukee Bucksi svladali Phoenix Suns. Na samom početku treće četvrtine imao je jači kontakt s P.J. Tuckerom. Pokušao se sam ustati s terena, no nije uspio. Otišao je u svlačionicu i nije se vraćao u igru.

Liječnici u svlačionici su došli s vijesti o uganuću lijevog koljena i da Parker ne može nastaviti utakmicu. Izvršit će se više ispitivanja kako bi se odredio opseg ozlijede i same prognoze njegovog oporavka.

Utakmicu je završio s osam poena i tri skoka. U prosijeku ubacuje 12,5 poena po utakmici uz 5,6 skokova, i svakako je jedan od glavnih kandidata za nagradu rookieja godine.

Ništa bolje nije prošao centar Portlanda Robin Lopez. On je sinoć u utakmici protiv Spursa pokušao uhvatiti skok, no ruka mu je udarila u glavu Borisa Diawa. Ruka mu je pretrpjela dvije frakture. Zanimljivo je da je Lopez zapravo nastavio igrati, no nije koristio ozlijeđenu ruku. Tek nakon što je pozvan timeout trener ga je zamijenio, on je otišao u svlačionicu i nije se više vraćao u igru.

Lopez je izjavio: „U početku sam mislio da sam samo istegnuo prst. Nisam osjetio da mi je išta puklo, niti sam osjećao bol. No, nakon što se igra nastavila, u ruci nisam osjetio nikakvu snagu. Tada sam shvatio da je nešto ozbiljnije i da moram napustiti igru.

Trener Portlanda Terry Stotts je izjavio da će se Lopez dugo oporavljati.

Lopez ove sezone igra solidno, prosječno ubacuje 9,6 poena uz 7,2 skoka po utakmici. Igra Portlanda uvelike ovisi o njemu, posebno defenzivno. Ova ozljeda će više minuta donijeti Chrisu Kamanu, dok će svakako više dobiti Meyers Leonard i Joel Freeland.

Latest Posts

NE PROPUSTITE