Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ozlijeðeni James: Neæu glumiti heroja

Prošlogodišnji najbolji igraè regularne sezone LeBron James je juèer u prvom porazu u ovoj kalendarskoj godini protiv Clippersa ozlijedio gležanj.

Nakon juèerašnjeg poraza èelnici Heata sigurno su više mogli biti zabrinuti zbog potencijale teže ozljede Jamesa nego zbog prekidanja pobjednièke serije. Miami je do te utakmice zabilježio 7 uzastopnih pobjeda i ujedno prestignuo Celticse na vodeæoj poziciji Istoka.

Sedam minuta prije kraja susreta LeBron je odigrao u svom stilu jedan na jedan, te oèigledno krivo doskoèio nakon neuspješnog polaganja. Zbog bolova se je doslovno prošetao nekoliko metara meðu gledatelje odnosno napustio parket, ali se je nakon samo nekoliko sekunda uz bolnu grimasu na licu vratio na parket, primio loptu te ubacio šut za tri poena. Herojski nema što. No,…

“Ne želim biti heroj u regularnoj sezoni”, poruèio je nakon susreta LeBron. Htio ili ne, sa ovakvim potezom sigurno je dobio koju simpatiju više.

Šalu na stranu, LeBron je nakon utakmice napravio rendgensku sliku i prema trenutnim informacijama nema ošteæenja, što je potvrdio i sam James.

“Nije rijeè o težoj povrijedi, no sigurno se neæu forsirati ukoliko neæu biti 100% spreman. Vidjeti æemo kako æu se sutra osjeæati kada se probudim”, poruèio je ‘mirnu’ poruku James svojim obožavateljima, ali i ostalim NBA gledateljima.

James se trenutno nalazi na day-to-day listi ozlijeðenih igraèa te je upitan za slijedeæi susreta svoje ekipe protiv Denveru.

Za kraj dodajmo kako je LeBron ove sezone na prosjeku od 25,4 poena, 7 skokova i 7,2 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE