Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ozlijeđeni Kobe Bryant i Steve Nash

Los Angeles Lakersi su sinoć doživjeli svoj četvrti poraz u posljednjih pet utakmica, bolji od njih bili su domaćini Milwaukee Bucksi 113:103, a osim što su se suočili s novim porazom Lakersi imaju novih problema s ozljedama svojih ključnih igrača. Ovoga puta u pitanju su Kobe Bryant i Steve Nash.

Bryant je zaradio frakturu kosti u lijevom stopalu te će morati obaviti specijalistički pregled. Radi se o ozljedi koja ga prema vlastitom priznanju muči već neko vrijeme, iako se ta nova ozljeda ne dovodi u korelaciju s ozljedom gležnja koju je zaradio u utakmici protiv Atlante.

Sve će biti u redu”, rekao je Kobe novinarima dok je sa štakama napuštao Bradley Center u Milwaukeeju.

Bryant je u sinoćnjoj utakmici Bucksima ubacio 30 poena, šutirajući skromnih 6/17 iz igre, a tome je pridodao i šest izgubljenih lopti.

Drugi ozlijeđeni igrač Lakersa, Steve Nash postigao je 16 poena, a uz to je podijelio i 6 asistencija, ali parket je napustio sredinom treće četvrtine i više se nije vraćao. Njegova ozljeda je povezana s grčevima koje je Nash osjetio u desnom bedru. Nash je iste poteškoće osjetio i u ponedjeljak u utakmici protiv Golden Statea, a s bolovima je igrao i prije dva dana protiv Minnesote.

Kondicijski trener Lakersa Gary Vitti nije želio da Nash igra ovu utakmicu ali je kanadski veteran odlučio ipak igrati. “Bol je počela u drugom poluvremenu, osjećao sam smetnje ali sam želio nastaviti igrati. Treneri D’Antoni i Gary su ipak odlučili drugačije, ne želeći riskirati da možda zaradim ozbiljniju i dugotrajniju ozljedu.”

“Nisam imao srca vratiti ga natrag u igru. Steve je to želio, ali to ne bi bilo fer prema njemu jer ga je jako boljelo”, rekao je trener Lakersa D`Antoni nakon utakmice.

Lakersi vode veliku borbu za doigravanje s Utah Jazzom, i još uvijek su osmi u Zapadnoj konferenciji iako imaju utakmicu više od Utaha. Nije poznato hoće li i koliko dugo Bryant i Nash izbivati s terena, ali njihov izostanak bio bi novi veliki udarac za momčad koja je nedavno ostala i bez Mette World Peacea koji je će se od ozljede koljena oporavljati šest tjedana.

Latest Posts

NE PROPUSTITE