Thursday, December 1, 2022

ZADNJE OBJAVE

Ozlijedio se Blake Griffin, propušta ostatak doigravanja

Još jednom u playoffu Clippersi su ostali bez jednog od glavnih igrača. Blake Griffin je morao sinoćnju utakmicu protiv Jazza napustiti treću utakmicu zbog ozljede prsta, a sada su objavili kako se Griffin neće više vraćati u doigravanju. Griffin je ozlijedio ligament koji spaja palac s ostatkom noge, te će Los Angelesu otići kod specijalista gdje će se odrediti njegov tretman.

- Advertisement -

U biti ovaj ligament spaja sve prste s ostatkom stopala i drži prste na mjestu, a ako je prekinut ovaj ligament onda se prst može pomjerati. Bolno je hodati kada dođe do ove ozljede, a da ne govorimo o trčanju, skakanju i na kraju krajeva igranju košarke. Tretman ovisi o tome kako je potrgan ligament, a nije isključen ni operativni zahvat.

Do ozljede Grffina došlo je nešto malo manje od četiri minute do kraja druge četvrtine. Griffin je ukrao loptu, išao prema košu, završavao je polaganje pored Rodneyja Hooda, ali nakon toga je nezgodno doskočio i počeo odmah teško hodati. Griffin je udarao po stolici i navodno je rekao da je „ozljeda gora nego što to izgleda“.

- Advertisement -

Prošle godine su Clippersi ostali bez Griffina u prvoj rundi kada je ozlijedio kvadriceps, a Chris Paul je ozlijedio ruku. Treću utakmicu protiv Jazzera, Clippersi su pobijedili zahvaljujući nevjerojatnom pick and rollu Paula i njegovoj dva na dva igri s DeAndreom Jordanom.

Ali gledajući širu sliku ovo je još jedan težak udarac za momčad iz Los Angelesa. Pitanje je što će se dogoditi s ovom trojkom nakon ovog ljeta i koliko vlasnik Clippersa Steve Ballmer ima volje držati ovu skupocjenu trojicu na okupu. Hoće li biti promjena na ljeto ?

Latest Posts

NE PROPUSTITE