Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ozlijedio se Jokić

Denver Nuggetsi su sinoć igrali protiv Chicago Bullsa, te su uspjeli upisati tijesnu pobjedu rezultatom 111:110. No utakmicu neće pamtiti po dobrome, budući da im se ozlijedio najbolji igrač, Nikola Jokić.

Jokić je prilikom prodora na koš nezgodno stao na nogu Jeriana Granta te povrijedio gležanj. Nakon povrede je ostao u igri da bi izveo dva slobodna bacanja, a potom je šepajući napustio parket. To je uplašilo trenera Michaela Malonea i navijače Nuggetsa, jer ozbiljnija povreda Jokića bi vjerojatno smanjila šanse Denvera za nastupom u doigravanju, a važno je napomenuti da su zbog ozljeda već ostali bez Paula Millsapa i Wilsona Chandlera.

Snimke su pokazale da nije došlo do ozbiljnije povrede, a više informacija o ozljedi će biti dostupno tijekom današnjeg dana. Nuggetsi iduću utakmicu igraju u subotu, a pitanje je hoće li Jokić biti spreman za tu utakmicu.

Jokić u ovoj sezoni pruža odlične partije, trenutno u prosjeku zabija 15,5 poena, uz 10,6 skokova te 4,6 asistencija igrajući 29,4 minute po utakmici.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE