Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ozljeda Granta Hilla, kraj sezone za Varejaa

Grant Hill, veteran Phoenix Sunsa, ozlijedio je desno koljeno u 108-100 pobjedi svoje momèadi protiv Cleveland Cavaliersa u nedjelju. U pitanju je išèašenje, a još je nepoznato koliko æe momèad igrati bez njega.

Hill se ozlijedio poèetkom utakmice u kontaktu s “rookiejem” suparnièkog sastava, Mannyjem Harrisom. Na parketu, nedaleko od mjesta na kojem se dva puta ranije poskliznuo, ostao je ležati nekoliko minuta prije no što je šepajuæi napustio igru.

U svih 35 utakmica momèadi Hill je bio starter za Sunse. Na prosjecima je od 14.5 poena, 4.9 skokova i 2.5 asistencije, što su mu najbolje brojke još od sezone 2006/07 kada je igrao za Orlando Magic.

Za razliku od Hilla, koji æe se uskoro vratiti na parket, Cavaliersi su potvrdili da su do kraja sezone lišene pomoæi svog centra Andersona Varejaa. U pitanju je ozljeda tetive gležnja zadobivena na momèadskom treningu èetvrtak.

Velik je to udarac za momèad koja je protiv Sunsa upisala deseti uzastopni poraz i dvadeseti u posljednjih 21 utakmicu. Varejao je prosjeèno ostvarivao 9.7 poena i 9.1 skok i pružao sigurnost momèadi u reketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE