Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pelicansi barem mjesec dana bez Rajona Ronda

New Orleans Pelicansi morali su poslati Rajona Ronda na liječnički pregled kako bi se utvrdilo je li potrebno napraviti operativni zahvat, nakon što mu je dijagnosticirana sportska kila, izjavio je trener Alvin Gentry medijima prije nedjeljne pobjede nad Bullsima.

Nakon što je Rondo posjetio specijalista u ponedjeljak, utvrđeno je da je operacija ipak potrebna, a njegov povratak na teren očekuje se za četiri do šest tjedana.

Iskusni razigravač ozlijeđen je tijekom utakmice protiv Oklahome u petak. Rondo ulazi u prvu sezonu s Pelicansima nakon potpisivanja jednogodišnjeg ugovora ovoga ljeta. Do sada je za Pelicanse ostvario učinak od pet koševa i osam asistencija.

Rondo je u karijeri odigrao 714 utakmica, tijekom kojih je postizao 10,7 koševa uz 4,9 skokova te 8,5 asistencija po utakmici. Svoj jedini naslov osvojio je 2008. godine igrajući za Boston Celticse, pri čemu je imao vrlo zapaženu ulogu, odigravši ukupno 103 utakmice te sezone. Celticsi su inače u finalu pobijedili Los Angeles Lakerse ukupnim rezultatom 4-2.

Latest Posts

NE PROPUSTITE