Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ozljedama pokošeni Pelicansi potpisali Josha Smitha

Po riječima ESPN-ovog Bobbyja Marksa, New Orleans Pelicansi su postigli dogovor sa slobodnim igračem, krilom Joshom Smithom.

Pelicansima je dozvoljeno potpisati Smitha zbog dodatnog mjesta u rosteru, koje im je omogućeno zbog velikih problema s ozljedama drugih igrača. New Orleansu je ova iznimka dozvoljena jer im je najmanje četiri igrača već propustilo tri utakmice zaredom.

Smith, igrač s 12-godišnjim NBA iskustvom, posljednju je sezonu u NBA ligi odigrao u sezoni 2015./2016., a proveo ju je igrajući za Houston Rocketse i Los Angeles Clipperse. Također je igrao u Kini, a u predsezoni je odigrao tri pripremne utakmice protiv NBA klubova, nastupajući za izraelski Maccabi Haifu.

Do dogovora je došlo samo dan nakon što je Anthony Davis, najveća zvijezda momčadi, zbog ozljede napustila igru tijekom utakmice protiv Portlanda, koju su Pelicansi izgubili.

New Orleans već ima nekoliko igrača koje muče problemi s ozljedama, uključujući krilo Solomona Hilla (izgubljen za ovu sezonu), centre Omera Asika i Alexisa Ajincu, te razigravače Rajona Ronda i Franka Jacksona.

U dosadašnjoj NBA karijeri Smith je bio na brojkama od 14,6 poena, 7,5 skokova te 3,1 asistencija po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE