Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ozljede Michaela Kidd-Gilchrista i Kevina Lovea

Ozljede i dalje haraju NBA ligom. Nakon što su Marcu Gasolu, Ericu Bledsoeu i Tyrekeu Evansu već okončale sezonu, čitav NBA svijet zadržava dah pri svakom težem padu igrača. Zadnje su žrtve Michael Kidd-Gilchrist, igrač Charlotte Hornetsa i Kevin Love, krilni centar Cavaliersa iz Clevelanda.

Kidd-Gilchrist igrao je tek sedmu utakmicu ove sezone nakon poveće stanke uzrokovane ozljedom ligamenata desnog ramena kada je u susretu protiv Indiane Pacersa 10. veljače ponovno ozlijedio to isto rame. Magnetska rezonanca je pokazala da je u pitanju ozbiljnije oštećenje ligamenata i postoji realna šansa da će Kidd-Gilchrist propustiti ostatak sezone što je veliki udarac za playoff nade Hornetsa.

Kevin Love zadobio je ozljedu ramena istu večer u Los Angelesu u okršaju s Lakersima.  Za razliku od Kidd-Gilchristovog neznatnog učinka ove sezone, Love je itekako značajan za Cavse. Uz LeBrona Jamesa i Kyrieja Irvinga, Love čini treću kariku famoznog Big Threea, ove sezone daje učinak od 15,7 poena, 10,3 skokova i 2,4 asistencije, te je njegovo zdravlje presudno za ovogodišnje šanse da NBA naslov konačno stigne u Cleveland.

Iako će se tek nakon ponovljenih pretraga znati više o Kidd-Gilchristovom povratku na terene, postoje šanse da Love ne propusti niti jednu utakmicu, jer njegovi Cavsi sljedeći susret igraju tek 18. veljače protiv Chicago Bullsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE