Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ozljede Millsapa i Bazemora u Atlanti

Kent Bazemore, šuter Atlante Hawksa je u utakmici protiv Portlanda pretrpio ozljedu desnog koljena te je magnetska rezonanca pokazala „bone bruise“ što znači da će ponovo biti procijenjen za 7 – 10 dana i neće putovati sa momčadi na utakmicu protiv Charlotte Hornetsa. Paul Millsap je propustio utakmicu protiv Portlanda i propustiti će još dvije zbog stezanja u lijevom koljenu.

Problemi sa koljenima ovog dvojca će definitivno imati utjecaj na konačnu sliku doigravanja i domaćinstvo u prvoj rundi pošto Toronto trenutno bježi 3,5 utakmica Hawksima i sa ovim ozljedama je taj rasplet vjerojatno riješen. Nova fronta na koju Atlanta vjerojatno nije ni računala se javlja sa Pacersima koji su sada tu samo 1,5 pobjedu udaljeni od petog mjesta i nije isključeno da će zadnja utakmica sezone između ove dvije momčadi odlučivati petog na Istoku.

Millsap je ove sezone na 18,1 poenu, 7,7 skokova i 3,8 asistencija za 34,3 minute provedene u igri. Njegov stvarni utjecaj na momčad je možda najjednostavnije objasniti ovim statistikama: kad je na terenu Jastrebovi su u plusu 1,6 poena na 100 posjeda, a bez njega na terenu imaju negativan net rating -5,7, bez njega su na omjeru od nula pobjeda i četiri poraza. Bazemore prosječno zabija 11 poena uz 3,1 skok i 2,4 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE