Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ozljede Westa, Ellisa i Telfaira

Krilo Hornetsa David West i bek Warriorsa Monta Ellis u petak su zadobili ozljede gležnjeva. Ozbiljnija ozljeda zadesila je beka Clippersa Sebastiana Telfaira koji æe s parketa izbivat 4 do 6 tjedana.

David West ozljedu je zadobio u petak na utakmici protiv Timberwolvesa. Koban trenutak se desio krajem druge èetvrtine kada je prilikom prodora nezgodno stao na nogu Coreya Brewera. Ostao je u igri kako bi ošutao slobodna bacanja, nakon èega je napustio teren. U tom momentu bio je najbolji strijelac tima s 14 koševa. West u ovoj sezoni bilježi prosjeke od 17,8 koša i 7,7 skokova.

Monta Ellis je takoðer zadobio istu ozljedu kao West u petak u pobjedi svojih Warriorsa nad Netsima. Iako je rendgenska snimka negativna, Ellis ne æe putovati u Phoenix sa svojim suigraèima koje èeka okršaj s Sunsima u nedjelju. Ellis ove sezone bilježi 26,1 koš, 4,2 skoka i 5,5 asistencija.

Sebastian Telfair van parketa æe biti najmanje 4 do 6 tjedana. On je na utakmici protiv Bullsa 20.1. zadobio istegnuæe desne prepone te ozljedu tetive mišiæa nadkoljenice. U 39 odigranih utakmica ove sezone Telfair bilježi  4,3 koša i 2,9 asistencije za oko 14 minuta provedenih na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE