Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pacerse ne zanimaju ponude za Paula Goergea

Prva violina Indiana Pacersa, Paul George, u svom ugovoru ima igračku opciju za 2018. godinu, kada može postati slobodan igrač. Taj scenario je malo ostvariv, s obzirom na posvećenost čelnika franšize u izgradnji konkurentnog tima oko Georgea kao centralne figure.

Znam da su timovi kontaktirali Pacerse i ispitivali situaciju oko Paula, ali u svakom slučaju su dobili veliku odbijenicu“, prenosi Adrian Wojnarovski na temu glasina o mogućem tradeu. „On nije slobodan i o tome više ne želimo pričati. Ne šaljite nam nikakve ponude, nećemo razmijeniti Georgea.“

Wojnarovski je također dodao da je stav u Indiani takav da kao stubove momčadi vide Georgea i Mylesa Turnera, te da će težiti ka pronalasku odgovarajućih dijelova slagalice koji nedostaju. Moraju dovesti prave igrače i stvoriti pobjedničku atmosferu koja će navesti Georgea da produži suradnju s franšizom.

U takvom razvoju događaja, Pacersi su spremni poslovati s gotovo svima. Spremni su izaći na tržište i potražiti prave momke za petorku.

Pacersi su trenutno na sedmom mjestu Istočne konferencije s omjerom 13-12.

Latest Posts

NE PROPUSTITE