Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pacersi blizu odluke oko novog trenera

U Indianapolisu su sve veæa oèekivanja da bi na klupu Indiana Pacersa mogao doæi Frank Vogel koji je dosad bio pomoæni trener Boston Celticsa, Philadelphia 76ersa te Indiana Pacersa.

Predsjednik Pacersa, Larry Bird, je rekao: “Vogel æe dobiti svaku priliku za ovaj posao. Ono što sad radimo je samo dio procesa koji ne bi trebao potrajati više od tjedna do dva”.

Bird je razgovarao sa ostalim kandidatima, ali to bi mogli postati pomoænici Vogelu. “Vidim neke stvari koje bi mogle pomoæi Franku ako dovedemo najboljeg pomoænika. Želimo to napraviti kako treba”, rekao jeBird i dodao kako je klub imao nekoliko razgovora s njim i da æe se to nastaviti dok se odluka ne donese.

Vogel je preuzeo posao Jima O’Briena sredinom sezone i ostvario rezultat od 20pobjeda i 18 porazda do kraja sezone.

Prema svemu pitanje je što Pacersi èekaju. “Larry i ja æemo uzeti onoliko vremena koliko nam je potrebno”, rekao je GM Pacersa. “Iskoristiti æemo dovoljno vremena za razgovor sa Vogelom i ostalim kandidatima i kad shvatimo da smo napravili ono što trebamo sa Vogelom te da je on napravio ono što on treba, razgledat æemo opcije koje nam se èine najbolje.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE