Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pacersi i Vogel nastavljaju suradnju

Na početku prošle sezone Indiana Pacersi su bili jedni od kandidata za naslov prvaka NBA lige. Počeli su odlično, Paul George i Roy Hibbert su postavljeni kao nosioci momčadi međutim nakon All-Star pauze i razmjene Dannyja Grangera za Evana Turnera igra ekipe je počela blijediti. Na kraju su ispali u finalu Istočne konferencije od Miami Heata i dojam je da je Frank Vogel ipak izvukao maksimum iz momčadi Pacersa.

Službena izjava Indiana Pacersa: „Vrlo smo sretni što smo produžili suradnju Frankov ugovor“ rekao je Larry Bird, „Mislim da je napravio odličan posao i zadovoljan sam što ćemo nastaviti raditi zajedno te ispuniti sve naše ciljeve.“

„Uzbuđen sam što mi je pružena prilika da nastavim raditi kao trener Pacersa“, kazao je Vogel, „Čast mi je predstavljati ovu franšizu i voditi momčad. Radujem se novim zadatcima i utakmicama. Zahvalan sam što sam imao dobre ekipe za treniranje sa trenerima i suradnicima.“

Vogel je imao odličan omjer od čak 147 pobjeda naprema 82 poraza u zadnje tri sezone na čelu Indiane.  Ove sezone će mu biti dosta teže s obzirom na to da se glavni nositelj momčadi Paul George ozlijedio i vjerojatno ga neće biti cijelu sezonu. Lance Stephenson nije produžio ugovor i otišao je u Charlotte Hornetse. To je također veliki udarac Pacersima jer im je on bio bitna karika ponajviše u napadu a zatim i u obrani.

S velikim zanimanjem treba pratiti kako će izgledati ionako „siromašan“ napad Indiane. Hoće li Vogel ostati vjeran svojim rotacijama ili će forsirati stretch četvorke i time pružiti više minuta našem Damjanu Rudežu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE