Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pacersi “režu” roster

Indiana Pacersi se približavaju roku kada moraju svoj broj igraèa svesti na 15, koliko Liga dopušta. U svezi s tim iz vodstva Pacersa pokušavaju izvesi trade u kojemu bi dali dvojicu, a doveli jednog igraèa. U sluèaju da se razmjena ne provede, morat æe preæi na otpuštanje igraèa.

“To je sve dio posla. Jim (O’Brien) æe ove sezone na raspologanju imati puno igraèa. Ja bih najsretniji bio s 14, ali izgleda da smo osuðeni na 15“, rekao je Larry Bird, predsjednik kluba.

Pacersi nisu imali uspijeha u pokušavanju tradeanja Dahntaya i Solomona Jonesa. “To je izvan moje kontrole. Jedino za što se ja mogu brinuti je moja igra, u bilo kojem sam timu. Sve ostalo je izvan moje moæi”, rekao je Solomon Jones.

Kako im ovaj trade nije uspio, Pacersima je sad opcija otpuštanje igraèa. Trojica njihovih igraèa ima djelomièno garantirane ugovore, a to su Josh McRoberts, A.J. Price i Magnum Rolle, koji veèeras ima šansu izboriti svoje mjesto u rosteru i dobiti garantirani ugovor. Takoðer im je opcija Jeff Foster, 33-godišnji rezervni centar koji se oporavlja od ozljede.

“Zadržat æemo igraèe koji æe nam pomoæi. Nitko nije siguran i prilikom otpuštanja ne æemo gledati vrstu ugovora koju igraè ima”, izjavio je na kraju Larry Bird.

Latest Posts

NE PROPUSTITE