Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pacersi u pregovorima s Georgeom

Indiana Pacersi poprilično su zadovoljni poslom koji su napravili na ovogodišnjoj NBA tržnici čime je GM Larry Bird dao do znanja da se radi o jednom od najboljih menadžera lige.

Pri tome uprava Pacersa je već zacrtala buduće ciljeve, a to jeste da glavni igrač ekipe Paul George potpiše produljenje ugovora iako mu trenutačni ugovor nije istekao. Nešto slično su napravili i Oklahoma City Thunderi sa situacijom Russella Westbrooka i što je pokazalo da lojalnost u NBA svijetu još uvijek postoji.

Ova zvijezda u usponu za Pacersa je vezana trogodišnjim ugovorom koji ističe u ljeto 2018. godine no usprkos tome izvori su potvrdili da su George i čelni ljudi momčadi iz Indianapolisa već pregovarali o potpisu novog ugovora. U narednoj sezoni George bi trebao zaraditi 18.3 milijuna dolara da bi za dvije godine dobio 19.5 milijuna dolara dok bi nakon toga mogao potpisati maksimalan ugovor koji bi prema novom kolektivnom ugovoru iznosio i preko 30 milijuna dolara.

Iza PG13 je odlična sezona u dresu Pacersa nakon što je pauzirao zbog teške povede koja ga je mogla koštati karijere, ali Paul se vratio spremniji i kako kaže bolji u svakom aspektu te bi se u  Indiani bi se rado zadržao i pobjeđivanje mu predstavlja primarni cilj karijere.

U protekloj sezoni bilježio je 23 poena, 7 skokova i 4 asistencije po susretu dok se trenutno nalazi u pohodu na dječački san, olimpijsko zlato s reprezentacijom Sjedinjenih Država.

Latest Posts

NE PROPUSTITE