Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pacersi uskoro dobivaju novog generalnog menadžera

Predsjednik NBA ekipe Indiana Pacers, Larry Bird uskoro namjerava napraviti promjenu u vrhu ekipe. Na mjesto generalnog menadžera trebao bi biti postavljen Kevin Pritchard, bivši GM Portlanda.

Tijekom prošle sezone postojale su prièe kako bi Bird mogao napustiti ekipu Pacersa, ali izgleda da te prièe nisu bile istinite. Prema pisanju Yahoo!Sportsa, Bird æe uskoro produžiti svoju vjernost Pacersima, a uz to æe postaviti i novog generalnog menadžera.

Time bi svoje mjesto izgubio David Morway, koji je na mjesto GM-a Pacersa došao prije 3 godine. Iako su Pacersi bili uspješni u posljednje tri godine, Bird oèito ima više povjerenja u Pritcharda koji je u tri godine kao GM Portlanda napravio odlièan posao u izgradnju mlade i potentne ekipe, ali nedostajalo mu je sreæe da ekipa ostvari veæi uspjeh. Portland je zbog višestrukih ozljeda ostao bez Grega Odena i Brandona Roya, koji da su zdravi bi bili meðu boljim igraèima na svojim pozicijama u NBA ligi.

Pacersi su ove sezone osvojili treæe mjesto Istoène konferencije, a u doigravanju su ispali u polufinalu konferencije porazom 4-2 od Miami Heata.

Latest Posts

NE PROPUSTITE