Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pacersi uspjeli poravnati rezultat u seriji

Indiana Pacersi pobijedili su Orlando u drugoj utakmici prvog kruga doigravanje, te tako izjednaèili rezultat u seriji na 1-1. Za pobjedu Indiane bila je dovoljna jedna odlièna èetvrtina, odnosno èetvrtina broj 3 koju su dobili s 30-13, te su steèenu prednost održavali i mirno priveli utakmicu kraju.

Sjajnom timskom igrom i koševima postignutim uglavnom  iz reketa stigli su do važne pobjede. Imali su poprilièno lošu realizaciju iza linije za tri poena, samo 2-20, ali na njihovu sreæu bili su puno precizniji iz bližih pozicija.

Indiana je kao i u prvoj utakmici bolje ušla u susret. Zabili su koš iz prvih devet od jedanaest napada, dok su s druge strane igraèi Orlanda uglavnom promašivali trice, te je nakon polovice prve èetvrtine Indiana imala 11 poena prednosti, 18:7. Do kraja èetvrtine igralo se dosta izjednaèeno. Danny Granger i David West su pogaðali za Pacerse, Ryan Anderson je pogodio dvije trice za Orlando, te je prva èetvrtina završena s prednošæu domaæina od 3 razlike.

Drugu èetvrtinu bolje otvaraju gosti, te su s nekoliko koševa nakon napadaèkog skoka prvi puta preuzeli vodstvo u utakmici, koje su uspijevali održati sve do kraja prvog poluvremena prvenstveno preko koševa Glen Davisa, koji je na sredini utakmice imao 14 postignutih koševa.

Nakon što su nakon dvije minute igre u nastavku igraèi Orlanda stigli do pet poena prednosti, Indiana radi seriju 9-0, te ponovno preuzima vodstvo. Uslijedila je trica Heda Turkoglua, kojom je Magic došao do pola koša zaostatka, ali nakon toga kreæe velika serija Indiane. U tom razdoblju domaæini rade seriju 14-0, Orlando nije postigao koš punih pet minuta, a u tom razdoblju borba u skokovima je bila 13-1 u korist Indiane. S 30 koševa u èetvrtini stigli su do 15 poena prednosti na ulazu u zadnju èetvrtinu.

U posljednjoj èetvrtini se praktièki stalno igralo koš za koš, te Orlando nije niti uspio spustiti zaostatak na jednoznamenkasti, a kamoli da je ozbiljnije zaprijetio i probao ponovno iznenaditi Indianu.

Èak trojica igraèa kod Indiane su postigla 18 poena, Danny Granger, George Hill, te David West koji je dodao i 13 skokova, a Paul George je ubacio jedan manje, odnosno 17.

Kod Orlanda najbolji strijelac je takoðer ubacio 18 poena, a to je bio Glen Davis, koji je imao i 10 skokova. J.J. Redick je dodao 13, a Jameer Nelson 12 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE