Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pacersi vrlo brzo pronašli novog razigravaèa

Indiana Pacersi danas su napravili razmjenu kojom su poslali svog razigravaèa Darrena Collisona u Dallas Maverickse, a odmah su i pronašli, uz nešto sreæe, njegovu zamjenu.

Od sljedeæe æe sezone za razigravanje suigraèa u momèadi Pacersa biti zadužen D.J. Augustin. On je bio zaštiæen slobodan igraè Charlotte Bobcatsa, no oni su danas povukli ponudu za njega, èime je postao nezaštiæen i mogao je potpisati za bilo koju zainteresiranu ekipu. Najbrže su reagirali Pacersi i dogovorili sve uvjete suradnje.

Ugovor s Augustinom trajat æe jednu godinu i on nije dugoroèno rješenje za poziciju rezervnog razigravaèa. Startnu “jedinicu” u Indianu ima George Hill koji je prošle sezone pokazao treneru da može obavljati tu ulogu.

Augustin je u NBA ligi 4 godine, a sve je proveo u dresu Bobcatsa koji su ga na draftu 2008. godine izabrali 9. izborom. Svoju rookie sezonu odigrao je veoma dobro, sophomore sezonu nešto lošije, ali onda je opet posljednje dvije odigrao solidno. Sada konaèno dolazi u ekipu koja æe se boriti za vrh Istoka i od njega æe se više oèekivati. Prošle je sezone prosjeèno postizao 11,1 poen i 6,4 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE