Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pargo se vraæa u Hornetse?

New Orleans Hornetsi, koji su prošlu sezonu zapali u krizu, ove su godine doveli mnoga pojaèanja kako bi vratili sjaj kojeg su imali prije dvije godine kada su došli došli do polufinala Zapada. Bez obzira što su prošloga tjedna potpisali tri igraèa, GM Hornetsa Dell Demps izjavio je kako nisu kompletirali kadar i kako traže pogodnu zamjenu na poziciji razigravaèa.

Jedna od opcija je dovoðenje Jannera Parga, slobodnog igraèa koji je izmeðu 2006. i 2008. nastupao za Hornetse. On je trenirao sa svojim bivšim suigraèima u Alario Centru kao gost na poziv svoga dobrog prijatelja Chrisa Paula. Prošlu sezonu nastupao je za Chicago Bullse i imao prosjek od 5.5 koševa u 63 utakmice. On je bio jedna od kljuènih figura na klupi Hornetsa tijekom veæ navedene sezone 2007/08. Tada je u prosjeku je postizao 8.1 koševa.

Demps je, zadovoljan predstavljenim izjavio: “Pargo je igraè koji nam odgovara. Došao je u New Orleans da posjeti svog prijatelja Chrisa Paula i Chris ga je pozvao u naš kamp kao svog gosta. Klub je razgovarao sa Chrisom i s Pargom o zamjenskom razigravaèu. Još nismo ništa odluèili, no odluka æe brzo pasti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE