Thursday, June 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Hilton “želi” biti buduæa gospoða Nowitzki

Dirk Nowitzki, 32-godišnji njemaèki košarkaš i dugi niz godina voða NBA momèadi iz Dallasa, oèigledno je pravi “plavi anðeo” za mnoga ženska srca.

Nedavno je Nowitzki njemaèkim medijima objavio da ponovno “ljubi“, te da uživa u vezi sa Šveðankom Jessicom Olsson, koja je, inaèe, zaposlenica u jednom muzeju u Dallasu.

No, nedavno se sveprisutna Paris Hilton, bogata nasljednica hotelskog imperija i jedna od najpoznatijih svjetskih starleta, u javnosti pojavila sa zelenom majicom i natpisom “buduæa gospoða Nowitzki“. Uz natpis stoji i srce u kojem je ispisan broj 41, inaèe broj na dresu Dallasa ovog sjajnog košarkaša. Ipak, Paris nije prva s takvom majicom, buduæi da su je veæ ranije nosile poznata glumica Natalie Portman i pjevaèica Ashlee Simpson.

Takve pojave vjerojatno nikako nisu dobrodošle kada je spomenuta Jessica Olsson u pitanju, no valjda ljubomora ne bi smjela eskalirati ako se prisjetimo nedavne Dirkove izjave, kada je spremno rekao:

“Jessica mi je donijela najljepše razdoblje u životu.”

Majica u kojoj se vojski obožavateljica njemaèkog košarkaša prikljuèila Paris Hilton može se putem interneta kupiti za 19.99$.

Latest Posts

NE PROPUSTITE