Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Parker: Drago mi je što nisam pogoršao ozljedu, svladao me umor

Košarkaši Miami Heata slavili su sa 109:93 protiv San Antonija u noći s četvrtka na petak. U pitanju je bila četvrta utakmica finalne serije NBA lige i rezultat je sada izjednačen na 2-2.

U noći s nedjelje na ponedjeljak se igra peta utakmica kojoj su opet Spursi domaćini. Nakon toga se završna drama seli na Floridu gdje će se odigrati još jedna ili potrebna posljednja sedma utakmica.

Prije četvrte su mnogi navijači San Antonija bili u strahu zbog Tonyja Parkera, motora Spursa, koji je ozlijedio bedreni mišić. Parker je ipak igrao u četvrtak, ali ga je trener Gregg Popovich itekako dozirao, te mu nije dao minutažu kakvu obično ima Francuz. Igrao je Parker 32 minute, te je ubacio 15 poena uz četiri skoka i devet asistencija.

“Dobro je što nisam pogoršao ozljedu. Barem sada, odmah nakon utakmice, mi se čini kako je sve u redu s mišićem”, rekao je Parker i nastavio:

“Nisam znao kako će mi tijelo reagirati. Bojao sam se, iskreno, pa sam prvih par minuta testirao sebe i tijelo. Prvo je poluvrijeme bilo odlično i zadovoljan sam, ali nakon toga je nastao umor. U nastavku sam bio prilično iscrpljen. Nadam se da će u petoj sve izgledati bolje za moju momčad.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE