Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Parker: Finale sam obećao Duncanu i nismo još gotovi

Mnogi su predviđali itekako gustu seriju finala Zapada u NBA ligi ove godine. Svaka utakmica za sebe je i bila neizvjesna, no San Antonio je na kraju Memphis prošao bez izgubljene utakmice.

U noći s ponedjeljka na utorak Spursi su dobili Memphis u gostima 93:86 i s 4-0 u seriji se plasirali u veliki finale. Tamo čekaju boljeg iz finala Istoka gdje trenutačno Miami vodi protiv Indiane 2-1.

“Prošle godine, kada smo izgubili finale Zapada od Oklahoma Cityja sam obećao Duncanu da nismo gotovi. Sjedili smo u svlačionici i bilo je tužno, ali.. Obećao sam mu da ćemo igrati još barem jednu finalnu seriju NBA lige. I, evo, obećanje je izvršeno. No, još nismo gotovi”, rekao je Tony Parker koji je u posljednjem ogledu protiv Memphisa utrpao 37 poena i bio je nezaustavljiv za obranu Memphisa.

“Duncan mi toliko mnogo znači da vam ne mogu opisati. Od prvog dana, otkada sam došao u ovaj klub, učim od njega. On je moje veliko zaleđe na parketu, sjajan prijatelj i genijalan košarkaš. Učinili smo ovo zajedno, svi mi, on, ja, Manu i svi ostali dečki”, rekao je Parker i nastavio:

“Možda nije čudno što su nas ljudi često otpisivali. Godine su sve samo ne naš saveznik, ali vidite i sami kako nam dobro ide.”

Na sve se nadovezao sam Tim Duncan koji je i dalje sjajan na parketu:

“Tony je naš vođa. Ove godine, ali i nekoliko zadnjih. Divota je igrati uz njega, sada u nekom drugom svojstvu. Dakle, ja sam tu da pomognem, a on je naš pravi lider i tako nas dobro vodi kroz doigravanje da ne vidim kraj. Zapravo, znam gdje je kraj. Da osvojimo petu titulu. Meni bi bila peta, njemu i Manuu četvrta”, rekao je Duncan.

Latest Posts

NE PROPUSTITE