Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Parker i dalje èlan Spursa

Tony Parker, 28-godišnji razigravaè San Antonio Spursa pristao je na produženje ugovora sa klubom u kojem je od poèetka svoje bogate karijere. Parker je trebao postati slobodan igraè iduæeg ljeta 2011. godine.  Ugovor je vrijedan 50 milijuna dolara za èetiri sezone.

“Nije mi smetalo igrati kroz sezonu”, rekao je Parker u subotu. “Ali je odlièno imati zaštitu, i igrati èitavu sezonu ne brinuæi se hoæu li se povrijediti ili igrati loše. Sada se mogu usredotoèiti na ekipu i nadam se, imati odliènu sezonu sa mnogo pobjeda.”

Trener Spursa, Greg Popovich, èiji korijeni sežu sa balkanskih podruèja, izjavio je kako mu je drago što se riješio te brige o produženju ugovora.

“On je bio veliki dio onoga što mi radimo ovdje mnogo godina. Imati njega kao Spursa ovako dugo je fantastièno za nas, i nadam se i za njega.”

Parker je u Spursima proveo 9 sezona, gdje je osvojio 3 naslova prvaka te jednu nagradu za najkorisnijeg igraèa finala. Najbolju sezonu je odigrao 2008. godine kada je bilježio 20 poena uz skoro 7 asistencija u prosjeku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE