Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Parker, novi vođa Spursa

Tony Parker nedavno je razgovarao s novinarima, te podijelio s njima svoje misli o San Antonio Spursima nakon odlaska Tima Duncana u mirovinu. On vjeruje kako su oni i dalje odlična momčad.

Očito je da će nam on puno nedostajati“, rekao je Parker o Duncanu. „Ne možete zamijeniti čovjeka kao što je Timmy. Ali dati ćemo sve od sebe da Spursi i dalje pobjeđuju.“

Parker je rekao da se još navikava na gubitak Duncana, te kako je njegovo prisustvo činilo da Spursi radi kao jedno.

On je najbolji krilni centar svih vremena i to je učinilo moj posao svake noći lakšim.“

Parker i Manu Ginobili su starješine koje su ostali u momčadi i koji će se morati naviknuti na nove uloge vođa od kojih će svi ostali pokušati nešto naučiti.

Pokušat ću biti dobar vođa, i pomoći novim igračima koliko god mogu, pokazati im kulturu Spursa i ono što mi možemo ovdje uraditi“, rekao je Parker.

S Duncanom u mirovini, te razmijenjenim suigračem iz reprezentacije Francuske Boris Diawom, Spursi će pokušati popuniti prazninu novim talentima. Jedan od njih i Pau Gasol, jedan od igrača koji Parker jako poštuje i osjeća da će on raditi za momčad.

Mislim da je on savršen za našu momčad“, rekao je Parker o Gasolu.

Ostali mlađi igrači su Dejounte Murray, šuter Davis Bertans, Dewayne Dedmon i još jedan Francuski reprezentativac Livio Jean-Charle, koji će učiniti dinamičnost ekipe puno drugačije nego prije.

Mislim da će biti puno drugačije, zato jer imamo puno mladih igrača s kojima će trebati vremena da se uigramo. Ali oni su odlično košarkaši i imaju znanja i znaju kako igrati. Nadam se, da se mogu prilagoditi brzo i da možemo zajedno imati još jednu sjajnu sezonu.“

Ako itko može to uraditi, onda su to Spursi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE