Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Parker ozlijeðen tijekom tuènjave u noænom klubu

Košarkaš San Antonio Spursa Tony Parker (30) zadobio je ozljedu oka tijekom tuènjave u jednom noænom klubu u New Yorku.

Francuski reprezentativac je u petak u Parizu održao konferenciju za novinare na kojoj se pojavio sa sunèanim naoèalama. Objasnio je da je zadobio ošteæenje oène mrežnice, te da æe biti izvan pogona najmanje tjedan dana što znaèi da æe kasniti na pripreme francuske vrste koja æe ovo ljeto nastupiti na Olimpijskim igrama u Londonu. U tuènjavi u New Yorku su sudjelovali i pjevaè Chris Brown, te èlanovi pratnje hip hop zvijezde Drakea.

“Bio sam s prijateljem Chrisom Brownom. U jednom su trenutku poèele letjeti boce posvuda. Ne znam što se dogodilo, ali prijatelji i ja smo zaradili nekoliko udaraca. U prvom trenutku je sve bilo u redu, ali stanje mi se pogoršalo i u zrakoplovu sam poèeo osjeæati jaku bol, tako da sam odmah po slijetanju u Pariz otišao u bolnicu” istaknuo je razigravaè Spursa.

“Propustit æu poèetak priprema francuske reprezentacije jer barem tjedan dana ne smijem raditi ništa. Moram nositi terapeutske kontaktne leæe i kapati oko” dodao je Parker.

Prema policijskom izvještaju, tijekom tuènjave su, izmeðu ostalih, ozlijeðeni i Brown, te njegova djevojka i tjelohranitelj. Spursi su zasad odbili komentirati incident.

Latest Posts

NE PROPUSTITE