Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Parker: Portland će biti veliki izazov, vrlo su jaki

San Antonio Spursi uspjeli su u sedam utakmica eliminirati Dallas Maverickse i izboriti sljedeću rundu doigravanja. Tamo ih očekuje težak dvoboj protiv Portland Trail Blazersa.

Portland Trail Blazersi su jedina momčad u Zapadnoj konferenciji koja je uspjela prije sedme utakmice proći u sljedeću rundu doigravanja. Samim time zaslužuju dodatni respekt i San Antonio Spursi svjesni su kako neće imati lagan posao.

“Portland je fantastična momčad s kojom smo tijekom cijele sezone imali ogromnih problema. Imaju igrače koje nismo mogli dobro braniti, mladi su i prepuni energije. Terry Stotts je s njima napravio fantastičan posao. Točno znaju što trebaju raditi na parketu i igraju izvrsnu košarku. Bit će nam definitivno veliki izazov”, rekao je trener Spursa Gregg Popovich.

S Popovichem se složio i Tony Parker kojeg očekuje vrlo težak dvoboj protiv Damiana Lillarda, jednog od junaka Portlandovog prolaza protiv Houston Rocketsa.

“Lillard radi puno sjajnih stvari za ovu momčad i bit će jedan od igrača na koje ćemo morati obratiti posebnu pozornost. Međutim nije samo on u pitanju, oni imaju fantastičnu momčad. LaMarcus Aldridge, Wesley Matthews, Nicolas Batum, sve su to fantastični igrači koji stvaraju velike probleme. Morat ćemo biti jako ozbiljni, Portland je vrlo jak i veliki izazov”, tvrdi Parker.

Prva utakmica na rasporedu je u noći s utorka na srijedu u San Antoniju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE