Thursday, November 30, 2023

ZADNJE OBJAVE

Parker traži odštetu od 20 milijuna dolara!

Košarkaš San Antonio Spursa i francuske reprezentacije, Tony Parker, tužio je njujorški noæni klub WIP (Work in Progress) zbog ozljede oène mrežnice koju je zadobio u tuènjavi prije tjedan dana.

Od vlasnika/voditelja kluba 31-godišnji francuski playmaker traži astronomsku odštetu od 20 milijuna dolara, jer ih drži odgovornima za rizik od teške ozljede oka kojem je bio izložen.

Njegov odvjetnik tužbu je predao Vrhovnome državnom sudu na Manhattanu u èetvrtak. U njoj vlasnike/voditelje kluba Parker tereti za zanemarivanje sigurnosnih i nadzornih aspekata koji su doveli do kaubojske tuènjave u veèernjim satima 14. ovog mjeseca.

Parker je bio u društvu R&B i hip-hop pjevaèa Chrisa Browna, kojeg su na izlasku iz kluba zaustavili ljudi iz pratnje drugoga poznatog repera, Drakea.

Pretpostavlja se da je povod sukoba poznata amerièka pop-pjevaèica Rihanna, nekad Brownova a sada Drakeova prijateljica.

Osim Parkera, lijeènièku su pomoæ zbog ozljeda zatražili sam Brown, njegova trenutaèna djevojka i tjelohranitelj.

Parkera, koji je navodno primio i nekoliko udaraca, ozlijedilo je staklo smrskane boce razbijene u blizini njegove glave.

Zbog stradavanja je sjajni košarkaš propustio prvi tjedan priprema francuske košarkaške reprezentacije za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE