Thursday, November 30, 2023

ZADNJE OBJAVE

Parkerov nastup na OI pod velikim upitnikom!

Najbolji francuski košarkaš Tony Parker mogao bi propustiti Olimpijske igre zbog ozljede oka koju je zadobio u jednom noænom klubu prilikom tuènjave u kojoj on osobno nije sudjelovao.

Parker (31) je izašao u u klub WIP u društvu poznatom repera Chrisa Browna, a incident se dogodio na izlasku kada su spomenutog Browna zaustavili tjelohranitelji drugog reprera, Drakea, sadašnjeg deèka Rihanne (bivše Brownove djevojke). Parker tvrdi da je bio u opasnosti da izgubi oko.

“Kada sam se vratio u Francusku dodatne pretrage pokazale su da imam komadiæ stakla zabijen u desnom oku. Imao operaciju veæ iduæeg jutra. Lijeènici su rekli da sam zaista bio u situaciji da izgubim oko” isprièao je Parker za francuski L’Equipe.

“San Antonio Spursi su jako zabrinuti za moje zdravlje i žele da se vratim u Ameriku kako bi bio pod budnim okom oènog specijaliste. Putovat æu u Teksas 5. srpnja, jer prije ne smijem. Nakon pregleda doktor æe mi reæi da li smijem zaigrati na Igrama u Londonu ili ne. Sada više ne ovisi o meni” rekao je playmaker Francuza te nastavio.

“Ne mogu vjerovati da mi se ovo dogaða. Svega dva mjeseca prije Olimpijskih igara! Trenutno ne mogu trenirati ni putovati. Tužio sam noæni klub i sada je sve u rukama mog odvjetnika” zakljuèio je Parker.

Podsjetimo, igraè Spursa tužio je noæni klub i traži odštetu od 20 milijuna dolara.

Latest Posts

NE PROPUSTITE