Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Party dobrodošlice za O’Neala u Clevelandu

Cleveland Cavaliersi priredili su tulum dobrodošlice svom velikom pojaèanju, 216 centimetara visokom i skoro 150 kg teškom košarkašu Shaquilleu Nealu (37).

Zabava je organizirana u Barley Houseu u èetvrti Warehouse u Clevelandu, a na njoj su se okupili brojni navijaèi, kao i slavne liènosti, te igraèi Cavaliersa.

Zvijezda veèeri, Shaq, zakasnio je na vlastitu zabavu pojavivši se tek oko 23.15h, nakon èega je krenulo navijanje i škljocanje fotoaparata.

O’Nealovi prvi dojmovi o Clevelandu su dobri:

“Ovo je lijep grad. Zabava je ovdje, sve je ovdje. Brownsi (momèad amerièkog nogometa) su ovdje, LeBron (James) je ovdje i sada sam i ja tu.”

Cleveland je u osnovnom dijelu prošle sezone ostvario najbolji omjer pobjeda i poraza (66-16), a posebno su impresivni bili na domaæem parketu gdje su uz 39 pobjeda pretrpjeli samo dva poraza. Ipak, poraženi su u finalu Istoène konferencije od Orlando Magica s ukupnih 4-2, te je tako san o prvom naslovu prvaka za LeBrona Jamesa ostao nedosanjan. S O’Nealom, centrom s 15 All-Star nastupa i èetiri prstena prvaka, u Clevelandu se nadaju da mogu do naslova, prvoga u velikim sportovima (košarka, bejzbol, amerièki nogomet) koji u gradu èekaju od 1964.

“Došao sam u prokleto dobru momèad i samo je nebo granica za nas” dodao je O’Neal, koji æe sa suigraèima zapoèeti trening-kamp veæ danas (ponedjeljak).

Prije dolaska O’Neala na zabavu, crvenim su tepihom prodefilirale zvijezde poput bivšeg quarterbacka (dodavaèa) Brownsa Berniea Kosara, boksaèkog prvaka Kellyja Pavlika, gimnastièarke i osvajaèice zlatne olimpijske medalje iz Atlante Dominique Moceanu, te brojnih drugih.

“Kralj James” nije se pojavio na partyju, ali su novi Shaqovi suigraèi Mo Williams i Anderson Varejao družili s njim do jutra.

“Bit æe ovo sjajna, zabavna sezona. Imamo LeBrona, imamo Shaqa, što nam više treba?” pitao se Williams.

Latest Posts

NE PROPUSTITE