Wednesday, December 7, 2022

ZADNJE OBJAVE

Pascal Siakam poručio upravi Toronta da želi maksimalno produljenje ugovora!

Pascal Siakam, koji je u prošloj sezoni oduševio te je svojim odličnim igrama zaslužio nagradu za igrača koji je najviše napredovao, traži veliko povećanje ugovora kada istekne njegov njegov trenutni ugovor.

- Advertisement -

Jedan od najboljih igrača Toronto Raptorsa je nagovijestio upravi momčadi da želi maksimalno produljenje ugovora, kazali su izvori novinaru The Athletica Shamsu Charaniji.

Siakam bi trebao zaraditi 2,4 milijuna dolara u posljednjoj godini svog rookie ugovora. Na temelju trenutnog salary capa, 25-godišnjak bi mogao dobiti čak 130 milijuna dolara tijekom četiri godine ili 170 milijuna dolara za pet sezona.

S etabliranim All-Star igračima Kawhijem Leonardom i Kyleom Lowryjem, koji su propustili kombinirano 39 utakmica tijekom regularne sezone 2018-19, Siakam je blistao te je postao jedan od ključnih igrača kanadske NBA franšize. Njegovih 16,9 poena, 6,9 skokova, 3,1 asistenciju po utakmici su bile najbolje brojke u njegovoj karijeri, a obrana Raptorsa je bila učinkovitija sa Siakamom na parketu.

- Advertisement -

Siakam nudi Raptorsima priliku da ponovo grade ekipu oko mladog igrača, koji će samo napredovati, uz činjenicu da se Lowry, Marc Gasol i Serge Ibaka – koji imaju više od 30 godina približavaju free agencyju 2020. godine,

Latest Posts

NE PROPUSTITE