Wednesday, May 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pascal Siakam poručio upravi Toronta da želi maksimalno produljenje ugovora!

Pascal Siakam, koji je u prošloj sezoni oduševio te je svojim odličnim igrama zaslužio nagradu za igrača koji je najviše napredovao, traži veliko povećanje ugovora kada istekne njegov njegov trenutni ugovor.

Jedan od najboljih igrača Toronto Raptorsa je nagovijestio upravi momčadi da želi maksimalno produljenje ugovora, kazali su izvori novinaru The Athletica Shamsu Charaniji.

Siakam bi trebao zaraditi 2,4 milijuna dolara u posljednjoj godini svog rookie ugovora. Na temelju trenutnog salary capa, 25-godišnjak bi mogao dobiti čak 130 milijuna dolara tijekom četiri godine ili 170 milijuna dolara za pet sezona.

S etabliranim All-Star igračima Kawhijem Leonardom i Kyleom Lowryjem, koji su propustili kombinirano 39 utakmica tijekom regularne sezone 2018-19, Siakam je blistao te je postao jedan od ključnih igrača kanadske NBA franšize. Njegovih 16,9 poena, 6,9 skokova, 3,1 asistenciju po utakmici su bile najbolje brojke u njegovoj karijeri, a obrana Raptorsa je bila učinkovitija sa Siakamom na parketu.

Siakam nudi Raptorsima priliku da ponovo grade ekipu oko mladog igrača, koji će samo napredovati, uz činjenicu da se Lowry, Marc Gasol i Serge Ibaka – koji imaju više od 30 godina približavaju free agencyju 2020. godine,

Latest Posts

NE PROPUSTITE