Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pat Riley održao press konferenciju

Nakon završene sezone nakon poraza u playoffu od strane Toronto Raptorsa u American Airlines Areni predsjednik Miamija Heata Pat Riley održao je press konferenciju u kojoj se dotakao završene sezone te onome što očekuje Miami u budućnosti.

Najprije je istaknuo oduševljenje partijama koje je pružao Dwayne Wade tijekom cijele sezone te način na koji su igrali bekovi Goran Dragić i Josh Richardson nakon All Star pauze. Stvar o kojoj je Riley najviše pričao tiče se Slovenca Dragiča koji je u trening kamp prije početka sezone došao van forme što Riley neće tolerirati ako se ponovo desi ista situacija. Goran će ovo ljeto trenirati s nacionalnim timom ali će Miami poslati trenera iz stručnog štaba Heata kako bi radio s Dragićem.

„Prošle godine Goran je imao problema, bio je razmijenjen, žena mu je bila u drugom stanju, tražio je kuću da kupi i sve je nekako zbrkano bilo, ali sada je to gotovo. Nema više isprika. On nam je prioritet da  se vrati spreman i u formi u listopadu kada počinje trening kamp“, kazao je Pat Riley.

S ovim izjavama Riley je tek krenuo s pričom o Dragiću. Dodao je kako očekuje Dragića da popravi neke segmente igre poput kreacije, zabijanja poena kada nema prostora kao i popravak postotka šuta iz igre.

Što se tiče zvijezde Heata, Wadea, Riley je imao samo riječi hvale za odigranu sezonu. Prošle sezone Wade je propustio 20 utakmica zbog povreda dok je ove sezone propuštene utakmice sveo na svega 7 utakmica te je izgubio nekoliko kilograma. Zatim je Riley pohvalio i rookieja Josha Richardsona koji ga je pozitivno iznenadio svojim igrama nakon All Star pauze.

Dotakao se Riley i prioriteta na ljeto koji uključuju zadržavanje Luol Denga, potpisivanje Hassana Whitesidea, kao i nastavak razvijanja igrača poput Richardsona i Justise Winslowa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE