Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pat Riley uopće nije kontaktirao Wadea

Ako je vijest o potpisu Kevina Duranta s Golden State Warriorsima odjeknula kao bomba, potpisivanje Dwayne Wadea s Chicago Bullsima odjeknula je poput nuklearne katastrofe u Chernobylu.

Košarkaškoj populaciji već je poznato da je Wade potpisao s Bullsima na dvije godine ugovor vrijedan 47 milijuna dolara. No, postoji i strana priče vezana za Wadea i njegovu momčad Miami Heat u kojoj je ostavio dušu i tijelo.

Na cjelokupnu situaciju predsjednik Heata Pat Riley obratio se javnosti:

„Tužan sam. Zaista se tako osjećam“, započeo je Riley i nastavio: „Nikada neću zaboraviti utakmicu broj šest protiv Dallasa u finalu 2006. godine. Wade je uhvatio skok i bacio loptu pod strop dvorane. Osvojili smo prsten, naš prvi u povijesti. Taj trenutak i period za Heat porodicu bili su savršeni, dok danas situacija je potpuno drugačija. Danas naša porodica popraćena je ljutnjom, predrasudama, osuđivanjem umjesto riječima hvale za Dwaynea. Nakon deset godina svi se mijenjamo što je uradio i on. Imao je priliku da bira i izabrao je rodni grad. Loše ljeto za nas, no idemo dalje. Zaista volim Dwaynea i on će uvijek biti dio naše porodice. Suosjećam se s njim i razumijem njegov ponos i odluku. No, treba znati da ću uvijek biti tu za njega i uvijek ću biti njegov trener. Zauvijek“.

Riley je doista iskren bio, no činjenica je da Wade u 13 godina provedenih na Floridi niti jednom nije bio najplaćeniji igrač momčadi, čak informacije kažu kako Riley niti jednom nije kontaktirao Wadea za vrijeme NBA tržnice kako bi razgovarali o novom ugovor.

Očito da je alfa i omega Miamija odlučila sve adute uložiti u Hassana Whitesidea i njegovu budućnost na Floridi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE