Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pat Riley vjeruje u uspjeh Magica Johnsona

Nakon što je zasjeo  na poziciju Predsjednika košarkaških operacija u momčadi Los Angeles Lakersa, Magic Johnson našao se na udaru kritika s obzirom na izjavama po Twitteru. No, u njegovu obranu stao je legendarni trener showtime Lakersa, Pat Riley koji je optimističan u vezi svog nekadašnjeg playmakera.

„Shvaćam da to nije lagan posao, ali veoma sam sretan zbog Magica, kao i zbog Lakersa koji su dobili čovjeka kao što je Johnson.“

Pored toga, Riley se prisjetio 1991. Godine i vremena kada je Magic saznao da je zaražen virusom HIV:

„U to vrijeme nitko u državi nije bio upoznat s tim virusom. Smatrali smo da je smrtonosan, ali evo 25 godina poslije taj čovjek održava pres konferenciju u kojoj govori kako će postati Predsjednik košarkaških operacija neke momčadi. Zaista nestvarno.“

Riley i Magic surađivali su tijekom 80-tih godina u LA Lakersima gdje su osvojili četiri naslova prvaka i prema tome njih dvojica se odlično poznaju.

„Uvjeren sam u to da nema boljeg radnika i osobe od Magica za tu poziciju. Nema sumnje da će raditi odličan posao i vjerujem da će navijači biti zadovoljni njegovim radom“, zaključio je Pat.

Latest Posts

NE PROPUSTITE