Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Patrick Beverley tražena roba

Startni razigravač Houston Rocketsa Patrick Beverley je na meti nekoliko momčadi. Za njegove usluge interes su pokazale momčadi Cleveland Cavaliersa, New York Knicksa i Chicago Bullsa. Patrick je jedan od najboljih obrambenih igrača na poziciji razigravača, pa je zbog toga i razumljiva želja ovih momčadi da dovedu Beverleya.

Beverley se nada da će ostati u Houstonu, pogotovo što igraju jednu fenomenalnu sezonu, a i sinoć su se dodatno pojačali i iz Los Angeles Lakersa doveli Lou Williamsa.

S porastom salary capa ugovor Patricka Beverleyja je jedan od najisplativijih. Naime, Beverley je u ljeto 2015. godine potpisao novi četverogodišnji ugovor s Rocketsima vrijedan 25 milijuna dolara.  Ove sezone će zaraditi 6 milijuna dolara, dok nagodinu treba da zaradi 5,5 milijuna dolara, a ljeta 2018. godine ima tzv. player option klauzulu te može postati nezaštićeni slobodni igrač.

Beverley je u NBA ligu došao 2012. godine kada je potpisao ugovor s Rocketsima, iako su ga 2009. godine kao 42. izbor drafta izabrali Lakersi. No, za Lakerse nije odigrao niti jednu utakmicu. Iskustvo je stjecao u Razvojnoj ligi da bi 2012. godine potpisao za Rocketse gdje i danas igra svoju petu NBA sezonu.

Beverley postiže 9,6 poena, 4,4 asistencija i 5,6 skokova uz uspješnost u šutu za tri poena od 39 % i za dva poena od 48,3 % na 44 utakmice koliko je dosad odigrao za Rocketse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE