Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Patrick Ewing pomoćni trener u Jordanovim Bobcatsima

Patrick Ewing, nekoć legendarni centar New York Knicksa, prihvatio je poziciju u trenerskom stožeru NBA momčadi Charlotte Bobcatsa, čiji je vlasnik Michael Jordan, obznanili su izvori bliski ligi za Yahoo! Sports.

Jordan i Ewing su dobri prijatelji koji su se zajedno pojavili 1996. godine u kultnom igrano/crtanom filmu Space Jam. Dakako, u igračkim danima bili su veliki rivali iz Chicago Bullsa i New York Kincksa.

Ewing će se priključiti stožeru glavnog trenera Bobcatsa Stevea Clifforda. U svom trenerskom timu želio ga je angažirati i Mike Malone, trener Sacramento Kingsa.

Patrick Ewing (50 godina), koji je 2008. godine bio primljen u Kuću slavnih, igračku karijeru okončao 2002. godine u dresu Orlando Magica, u kojem je od 2007. do 2012. godine radio kao pomoćni trener. Istu je dužnost prije toga obnašao u Houston Rocketsima. U oba kluba je surađivao s Cliffordom, koji je također u tim sredinama bio pomoćni trener, a sada će prvi puta kao glavni trener momčadi biti šef svom dugogodišnjem suradniku Ewingu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE