Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Patty Mills zadobio povjerenje trenera

Èetvrti put u pet utakmica, razigravaè Trailblazersa Patrick “Patty” Mills igrao je u posljednjoj èetvrtini umjesto startera Andrea Millera.

Blazersi su izgubili od Heata, ali Mills je igrao dobro te je na parketu proveo gotovo cijelu zadnju èetvrtinu utakmice. “Patty igra dobro zadnje vrijeme, pogaða šuteve,” rekao je trener Nate McMillan. “Kada stvari idu dobro, ostajemo sa tom postavom.”

U 5 utakmica koje su Blazersi odigrali ove godine Mills je odigrao 54:07 minuta u zadnjoj èetvrtini i produžecima, dok je Miller odigrao 16:46. “Èovjeèe, nije potrebno nikakvo objašnjenje za ništa što se ovdje dogaða,” rekao je Miller. “Ne mogu igrati u zadnjoj èetvrtini cijele sezone. To je bila dobra utakmica.”

Ranije ove sezone McMillan je rekao kako previše koristi Millera, ali veteran je izjavio kako mu odmor nije potreban. “Zbog èega bi se trebao odmoriti,” kaže Miller. “Gdje idemo? Zašto da se odmaram? Nikada mi nije bio problem igrati veliku minutažu. Nema potrebe sjedenjem i odmaranjem. Patty je igrao dobro i momèad je uhvatila dobar ritam tako da razumijem što je trener radio.”

Mladi razigravaè roðen je u Australiji i jedan je od najmlaðih igraèa koji su ikada igrali za reprezentaciju Australije. Takoðer je jedan od prvih Aboridžina u NBA ligi. Ove sezone je za Blazerse odigrao 24 utakmice te za 14.3 minuta po susretu postiže 6 poena i 2.3 asista.

Latest Posts

NE PROPUSTITE