Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pau Gasol propušta susret protiv Rocketsa

Krilni centar Los Angeles Lakersa Pau Gasol ima problema s lakšom ozljedom koljena te će propustiti večerašnji dvoboj svoje ekipe.

Lakersi gostuju kod Houston Rocketsa i trebat će im svaka pomoć da pobijede, jer u ovoj sezoni na gostujućim parketima imaju samo jednu pobjedu iz pet utakmica. Pomoć neće imati od Španjolca Paua Gasola koji već duže vrijeme ima problema s koljenima te je odlučeno da je bolje priuštiti mu nešto odmora, kako ne bi došlo do teže ozljede.

Gasol ove sezone ne igra kako smo navikli od njega, a čak je i u dvije utakmice na klupi proveo cijelu posljednju četvrtinu, što dovoljno govori o povjerenju trenera Mikea D’Antonija u njegove trenutne igre. Smatralo se da će on sa svojim sjajnim dodavačkim vještinama razviti vrlo dobru igru s centrom Dwightom Howardom, no do toga ipak nije došlo te ova kombinacija ne funkcionira niti na jednom kraju parketa.

Čak je i Kobe Bryant prozvao Gasola nakon posljednjeg poraza od Orlanda i rekao da mora igrati bolje i čvršće. Houston je protivnik po mjeri i vidjet će se kako će ekipa reagirat bez svog Španjolca. Njegovo mjesto u početnoj petorci zauzet će Antawn Jamison, iskusni veteran, koji je vrlo dobro igrao kada je dobio poveću minutažu na raspolaganje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE