Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pau Gasol se vraća u dres Blaugrane?

Barcelona će pokušati vidjeti može li Pau Gasol pristupiti njenoj momčadi nakon što je raskinuo ugovor s Portland Trail Blazersima, navodi katalonska web stranica ESports.

Gasol, koji se trenutno oporavlja od ozljede lijevog stopala, rekao je da se nada da će predstavljati Španjolsku na Olimpijskim igrama 2020. godine. Kada se španjolski centar oporavi, trebat će mu nešto vremena da se pripremi za Olimpijske igre, a Barca je spremna pružiti igraču mjesto na rosteru.

Gasol je profesionalnu karijeru započeo u Barceloni davne 1998. Proveo je tri sezone u dresu “Blaugrane”, prije nego što se pridružio Memphis Grizzliesima, gdje je započeo svoje NBA putovanje, tijekom kojeg je osvojio dva NBA naslova u dresu LA Lakersa (2009., 2010.), a bio je i All-Star šest puta.

Trenera Barcelone Svetislava Pešića pitali su o mogućem dolasku Gasola u Barcelonu uoči utakmice protiv Maccabija iz Tel Aviva.

Komentari o Pau Gasolu podsjećaju me na vrijeme kada sam trenirao Bayern. Uvijek se govorilo o povratku Dirka Nowitzkog u Europu. A Dirk se povukao i nikad nije došao, rekao je Pešić, piše Marc Mundet.

Latest Posts

NE PROPUSTITE