Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pau Gasol umjesto ozlijeđenog Jimmyja Butlera na All-Star utakmici

Chicago Bullsi ipak će imati svog predstavnika na ovogodišnjoj All- Star utakmici u Torontu.. Pau Gasol, krilni centar Bullsa, zamijenit će svog ozlijeđenog suigrača Jimmy Butlera, beka šutera i njihovu najveću zvijezdu.

Podsjetimo, 26-godišnji Butler zadobio je ozljedu 5. veljače u utakmici protiv Denver Nuggetsa, dok je rok za povratak na teren procijenjen na 4 do 6 tjedana. All-Star vikend ove godine održava se od 12. do 14. veljače, te će tako Gasol zaigrati u svojoj drugoj zaredom, a šestoj ukupno All-Star utakmici u svojoj karijeri.

Španjolski reprezentativac ove je sezone vrlo konzistentan s prosjekom od 17 poena, 10,9 skokova, 3,3 asistencije i 2 bloka po utakmici, te je uz Anthony Davisa jedini igrač u ligi koji ostvaruje takav učinak. Unatoč odličnoj igri Gasola i Butlera većinu sezone, Bullsi s omjerom 27-24 drže tek sedmo mjesto na Istočnoj konferenciji i Butlerov bi im izostanak mogao ugroziti šanse za ostanak u playoff utrci.

Treba još nadodati da će Gasol ove godine biti jedini europski igrač na All-Star utakmici, ali će njegova visina i post igra moći dobro parirati dvometrašima sa Zapada, ponajviše već spomenutim Davisom i DeMarcusom Cousinsom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE