Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pau Gasol: Warriorsi igraju košarku na najvećoj razini

Najbolji španjolski košarkaš svih vremena, Pau Gasol, osvojio je dva prstena igrajući pored Kobeja Bryanta u Los Angeles Lakersima vođenim od strane Phila Jacksona. Kroz bogatu karijeru, ispunjenu mnogim odličjima i postignućima, naučio je kako izgleda elitna košarka.

U nedavnom intervjuu za San Jose Mercury News, rekao je da je impresioniran Golden State Warriorsima.

Našli su pravi kolosijek“, rekao je Gasol. „Znaju što je potrebno za pobjedu, očigledno jer su bili šampioni, postavili su mnoge rekorde koje će teško tko oboriti i na putu su ka novom prstenu. Za sve ove godine mog boravka u ligi, nikada nisam vidio da netko igra na toj razini.“

Hvalospjevi za Warriorse su dolazili sa svih strana i prošle sezone, ali su Cleveland Cavaliersi ipak nadoknadili zaostatak od 3-1 i osvojili naslov. O kontroverzama sada nećemo govoriti.

Ipak, ova godina je drugačija. Kao što su Boston Celticsi pokazali u prethodnim utakmicama, obrana s ispomoći Cavaliersa se može slomiti dobrim protokom lopte i kretanjem igrača po terenu. Čak i da Cavsi uspore Stephena Curryja, ove godine i Kevin Durant vreba iz ugla.

Danny Green je ipak naglasio da Cleveland ima neke šanse.

Golden State je odličan tim, ali i Cleveland je“, komentirao je sjajni šuter. „Cleveland ih je već jednom porazio. Mislim da to mogu ponoviti, vrlo je moguće. Ako svi ostanu zdravi i održe dosadašnji kontinuitet, imaju pravo da se nadaju obrani titule.“

Latest Posts

NE PROPUSTITE