Wednesday, May 1, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pau Gasolu su Spursi zanimljiva opcija

Marc Gasol smatra da njegov brat Pau Gasol, koji ovo ljeto postaje slobodan igrač i napušta Chicago bi se trebao pridružiti San Antonio Spursima. Pau ne misli da je to loša ideja. U razgovoru za Španjolski sportski tjednik Marca, Gasol je izjavio da bi Spursi bili zanimljiva opcija za njega.

Gasolove brojke za ovu sezonu su 16,5 koševa i 11 skokova po utakmici i s 36 godina na leđima, još se sjajno kreće u reketu, još može dodavati loptu i još uvijek je prilično učinkovit u napadu. Bio je All – Star igrač s razlogom. Isto tako ima odgovornost i u obrani. Gdje god da ode trebao bi se uklopiti.

Pau bi se uklopio u Spursima, ako bi prihvatio da ulazi s klupe. Što se vjerojatno trebalo dogoditi u Chicagu (s Joakimom Noahom kao starterom zbog igre u obrani). Kao prvi igrač s klupe Gasol može dodatno podići igru momčadi, ali kad bi bio na parketu 31 minutu ili više kao starter, kao što je bio u Chicagu prošle sezone bio bi više izložen obrambenoj igri.

Žele li ga Spursi, to je drugo pitanje. Može li Gasol prihvatiti da ulazi s klupe kao zamjena LaMarcusu Aldrigeu? Ili treba biti starter? Ili hoće li uzeti manje novaca? Gasol ima još puno pitanja na koja bi trebao dati odgovor.

Latest Posts

NE PROPUSTITE