Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pau Gasol:”Zaigrati s Marcom za Lakerse bilo bi posebno”

Legendarni Pau Gasol u razgovoru za američke medije progovorio je o mogućem ponovnom priključivanju Los Angeles Lakersima gdje bi zaigrao sa svojim bratom Marcom. Pau zbog ozljede i oporavka nije igrao u NBA ligi od ožujka 2019. godine, a sada je u potrazi za novim NBA angažmanom. Određeni kontakti s momčadima već su ostvareni.

“Neću lagati, bilo bi posebno ponovno zaigrati za Lakerse. Još posebnije sada kada je moj brat tamo. Međutim, sada nisam u poziciji da budem previše zahtjevan, nemam deset ponuda na stolu.” – rekao je iskreno Pau koji je osvojio dva naslova s Lakersima.

Marc je prošlog mjeseca potpisao dvogodišnji ugovor s momčadi iz Los Angelesa vrijedan nešto više od pet milijuna dolara. Pau se priprema individualno u Kaliforniji gdje živi sa suprugom i kćerkicom. Otkrio je da mu je bitno osjetiti kako doprinosi ekipi za koju bi potpisao.

“Želim priliku da doprinesem momčadi, da se osjećam potrebnim. Ne želim biti negdje samo da bih bio. To nisam ja. Želim uživati, a igrači obično uživaju kad igraju.” – jasno je artikulirao svoje želje Pau.

Latest Posts

NE PROPUSTITE