Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul George nakon blamaže:”Za sve je kriv Božić”

Neviđenu blamažu i najveći zaostatak na poluvremenu u povijesti NBA lige doživjeli su sinoć košarkaši Los Angeles Clippersa u dvoboju protiv Dallas Mavericksa. Konačni rezultat bio je 73:124, a na velikom je odmoru momčad Tyronna Luea gubila 27:77. U izostanku Kawhija Leonarda, „ključeve“ momčadi je preuzeo Paul George koji je u prve dvije ovosezonske utakmice briljirao, a nakon ovog susreta preuzeo je krivicu na sebe.

„Preuzimam krivicu na sebe zbog ovoga. Teško je igrati poslije Božića. Uživao sam u jučerašnjem danu, pošto smo na za Božić bili na putu i bilo je teško doći spreman za ovu utakmicu. Vjerujem da u tome leži glavni razlog zašto smo odigrali ovako loše…“rekao je poslije susreta George koji je ubacio 15 poena uz svih 6 promašenih trica.

Hrvatski reprezentativac Ivica Zubac za 16 minuta na parketu upisao je 10 poena.

“Od samog početka utakmice nismo imali pravu energiju. Pustili smo ih da igraju kako žele, nismo ih pritiskali, a usto su i zabili sve svoje šuteve. Trener nam je na poluvremenu rekao da igramo jače, govorili smo si to i međusobno, ali nije išlo“ – zaključuje Zubac.

Latest Posts

NE PROPUSTITE