Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul George: Nemamo pobjednički mentalitet

Indiana Pacersi se trenutačno nalaze na sedmom mjestu Istočne konferencije, ali novi poraz ostavio je traga na Paula Georgea koji se zapitao je li njegova momčad stvarno spremna za doigravanje.

Nemamo pobjednički mentalitet“, izjavio je George poslije poraza 115:114 na domaćem terenu protiv Minnesote Timberwolvesa. „Svlačionica uopće nije ni ljuta dovoljno poslije tog poraza“, rekao je razočarani vođa Pacersa George.

Njegovi komentari su došli poslije poraza koji je došao nakon kontroverznog prekršaja, poslije kojeg je Ricky Rubio pogodio tri slobodna bacanja koja su donije pobjedu Wolvesima.

Trebali smo imati profesionalniji pristup, čovječe, obraniti domaći teren pogotovo protiv momčadi koji i nije u doigravanju. Kao momčadi moramo jače zagristi, moramo biti bolji, biti jači“, rekao je Paul George.

Sada je svaka utakmica bitna za Pacerse koji imaju omjer 37-37 i samo su jednu pobjedu iza petog mjesta i Atlante Hawksa, ali za vratom im dišu Chicago Bullsi koji su iza njih samo dvije utakmice.

U ovom dijelu sezone nemate utakmice kao ovu, vodite četiri poena razlike minutu prije kraja i onda dopustite protivniku da se vrati i pobijedi vas, pogotovo mlada momčad. Ne smijete odustati, ovo je jako težak poraz.“

Ovaj poraz je došao u jako teškom dijelu sezone kada im slijede tri gostovanja. Prvo protiv Memphisa pa onda, Raptorsi i Cavaliersi. Pacersi tijekom cijele sezone imaju problema na gostovanjima.

Teško je izgubiti utakmice na domaćem terenu, znajući da igramo loše u gostima. Kada izgubimo koncentraciju ovdje, nisam siguran gdje će naše misli biti kao momčad sutra. Pobrinut ću se da ovi dečki shvate da moramo pobijediti. To je jedina stvar koja je važna, to je jedina motivacija“, izjavio je George.

Pobjeda“, to je riječi na koju se George fokusirao, ali je upotrijebio drugu riječ kojom je opisao osjećaje poslije poraza.

Naživciran, znam da sam bio naživciran i to je cijeli opis“, izjavio je za kraj Paul George.

Latest Posts

NE PROPUSTITE