Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul George se vraća na parkete 14. ožujka?

Dobre vijesti stižu iz SAD-a za sve navijače Indiana Pacersa. Najbolji igrač franšize iz Indianapolisa Paul George, koji je prošloga ljeta na pripremama američke reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj slomio nogu, trebao bi se vratiti treninzima 1. ožujka ove godine.

Prema izvještajima uglednog Yahoo Sports novinara, Marc J Spearsa, George bi se trebao vratiti ne samo treninzima već i utakmicama, a prema prvim projekcijama PG13 bi svoju prvu utakmicu trebao odigrati protiv Boston Celticsa 14. ožujka.

George se uspješno oporavlja od ozljede noge, nikakvih komplikacija s oporavkom ili ozljedom nema, a već je ranije viđen kako odrađuje šuterske treninge pa čak i zakucava prije utakmice Pacersa, što su sve pozitivni znakovi da bi lidera Indiane mogli vidjeti uskoro na parketima.

To je odlična vijest i za samu franšizu koja vodi grčevitu borbu kako bi se nekako dokopala playoffa. Trenutno su jedanaesti u Istočnoj konferenciji s omjerom 21-30, a osmoplasirani Heat im bježi jednu pobjedu. Iako su izgubili dva glavna bočna igrača ove sezone (George i Lance Stephenson) obrambeni identitet (11. obrana lige) omogućio im je da ostanu na kursu za doigravanje. Dodatak napadačke klase Georgea, pa makar i u light verziji nakon ozljede, značio bi puno ofenzivno limitiranim Pacersima (5. najgori napad u ligi).

Kako će se George snaći u kontakt igri, igri 5 na 5 i u natjecateljskim utakmicama ostaje da vidimo ali ove vijesti su dobar poziv da ostanemo usredotočeni na Indianu, kao i da možda „pokupimo“ Georgea s liste slobodnih igrača u našim fantasy ligama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE