Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul George spreman na dugoročnu suradnju s Cavsima ako ostane LeBron James?

Još tijekom zadnjeg trade deadlinea je krilo Indiana Pacersa Paul George bio na meti mnogih trade razgovora, ali je ipak ostao u Indianapolisu. Nakon što je nedavno obavijestio čelnike Pacersa da s njima neće potpisati novi ugovor narednog ljeta i da odlazi u Los Angeles Lakerse, on je konstantno na meti pregovora s ostalim momčadima. Skoro da nije bilo momčadi koja nije potvrdila da je zainteresirana za njegove usluge.

Sada nam iz USA-a dolaze glasine da je Paul zainteresiran doći u Cleveland Cavalierse i pridružiti se LeBronu Jamesu i Kyrieju Irvingu u borbi za još jedan naslov prvaka za Cavse. George je spreman potpisati i dugoročni ugovor s Cavsima, ali pod uvjetom da i LeBron to isto uradi.

Iako preferira dolazak u LA, George nije isključio mogućnost odlaska u Cleveland i borbu za naslov. George osjeća da bi mu i dolazak u Boston Celticse ili San Antonio Spurse pomogao u borbi za titulu.

George je već prije nekoliko dana s Kevinom Loveom bio predmet razgovora triju momčadi (Cavsi, Pacersi i Phoenix Sunsi), ali Sunsi nisu bili spremni prihvatiti ugovor Lovea.

Los Angeles Lakersi su djelomično ograničeni u pregovorima s Pacersima, jer se ne žele odreći mladih igrača, a nemaju ni pickova.

Naredni period će nam pokazati u kojoj momčadi će završiti George. Očigledno nas čeka duuga i zanimljiva ljetna tržnica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE