Saturday, December 10, 2022

ZADNJE OBJAVE

Paul George trenutno nije spreman pričati o budućnosti

Nakon ponovnog poraza Indiane u prvom kolu doigravanja, automatsko pitanje koje se postavilo bilo je hoće li Paul George ostati u ekipi. Prošle godine su odigrali sedam utakmica s Torontom, no na kraju nisu uspjeli. Ove godine suočili su se s Clevelandom, no doživjeli su metlu, pa su postali prva momčad doigravanja koja je otišla kući. Iako su prva i treća utakmica bile prilično neizvjesne, Cleveland je pokazao zrelost u ključnim trenucima utakmice te zasluženo slavio.

- Advertisement -

Glavi igrač Pacersa, Paul George, odigrao je četiri odlične utakmice, no to nije bilo dovoljno da bi se prošlo pored jakih Cavsa. Na pitanje novinara gdje se vidi u budućnosti, Paul je odgovorio:

Trenutno nisam u tome.“

Poslije se osvrnuo na gubitak ekipe u kojoj se nalazi LeBron James:

- Advertisement -

Zaista je frustrirajuće stalno gubiti od istog tima, ili iste osobe. Preko ljeta radim veoma naporno, pokušavam pomoći u vođenju svog tima i na kraju se ponovno suočite s istima. I opet smo ostali kratki. Nisam učinio dovoljno. Ako želimo pobijediti, to je momčad protiv koje moramo raditi. Ako želimo biti ozbiljni, to je tim koji trebamo gledati i shvatiti kako im se možemo suprotstaviti.“

Latest Posts

NE PROPUSTITE