Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul George trenutno nije spreman pričati o budućnosti

Nakon ponovnog poraza Indiane u prvom kolu doigravanja, automatsko pitanje koje se postavilo bilo je hoće li Paul George ostati u ekipi. Prošle godine su odigrali sedam utakmica s Torontom, no na kraju nisu uspjeli. Ove godine suočili su se s Clevelandom, no doživjeli su metlu, pa su postali prva momčad doigravanja koja je otišla kući. Iako su prva i treća utakmica bile prilično neizvjesne, Cleveland je pokazao zrelost u ključnim trenucima utakmice te zasluženo slavio.

Glavi igrač Pacersa, Paul George, odigrao je četiri odlične utakmice, no to nije bilo dovoljno da bi se prošlo pored jakih Cavsa. Na pitanje novinara gdje se vidi u budućnosti, Paul je odgovorio:

Trenutno nisam u tome.“

Poslije se osvrnuo na gubitak ekipe u kojoj se nalazi LeBron James:

Zaista je frustrirajuće stalno gubiti od istog tima, ili iste osobe. Preko ljeta radim veoma naporno, pokušavam pomoći u vođenju svog tima i na kraju se ponovno suočite s istima. I opet smo ostali kratki. Nisam učinio dovoljno. Ako želimo pobijediti, to je momčad protiv koje moramo raditi. Ako želimo biti ozbiljni, to je tim koji trebamo gledati i shvatiti kako im se možemo suprotstaviti.“

Latest Posts

NE PROPUSTITE